Gedelisten

Mailliste for gedeavlere og andre gedeinteresserede

Gedelisten en lille mailliste, hvor man kan sende beskeder, spørgsmål, tips, ris og ros o.l. til hinanden om geder. Listen er uformel og uden forpligtigelser. Den er mere tænkt som et alternativ til en nyhedsgruppe, hvor man kan spørge hinanden til råds o.l.

Gedelisten kan f.eks. bruges til at spørge andre til råds om en syg ged, eller til at finde andre at dele produkter med, som kun kan købes i store mængder.

Jo flere vi er på listen, jo mere effektiv er den. Læs evt. nogle af de gamle beskeder på listens hjemmeside http://dk.groups.yahoo.com/group/gedelisten/.

Du kan komme med på listen ved at sende en (tom) email til gedelisten-subscribe@yahoogrupper.dk eller ved at indtaste din elektroniske postadresse i nedenstående felt, afsluttet med et museklik på knappen til højre. Når du er med på listen, kan du ud over at modtage andres epost, også selv sende post til listen via epost-adressen: gedelisten@yahoogrupper.dk.

Listen er frivillig, gratis og du kan til enhver tid afmelde dig af listen.

Tilmeld dig gedelisten
Powered by dk.groups.yahoo.com

Regler for Gedelisten

Gedelisten er åben for alle gedeavlere og andre gedeinteresserede.
Der vælges en administrator, som holder styr på adresselisten.
Alle indlæg skal sendes direkte til listens email: gedelisten@yahoogrupper.dk.
Bestyrelsen er for tiden: Jenni Bastiansen, Johannes Noval og Klaus Skytte
Bestyrelsen forbeholder sig ret til at fjerne personer fra listen hvis de laver chikane el.lign. Ligeledes kan bestyrelsen uden forudgående advarsel ændre på regelsættet.

**************

13/10/98 Tilbage til hovedsiden for Gammel Salløvgård.